menu
Word Lid
Geen windturbines in onze gemeenten!

Beste inwoners, het plan om oorspronkelijk niet minder dan 7 windturbines te plaatsen op grondgebied Hulshout heeft reeds meerdere wijzigingen ondergaan.

Vanaf het begin verzetten wij ons met alles wat in onze mogenlijkheden valt tegen dit plan.

Op maandag 21/02/2022 waren we aanwezig op de infodag die Luminus organiseerde, echter veel wijzer zijn we er niet uit geworden.

Dit zogenaamde infomoment was eerder een verkoopspraatje van de heren van Luminus. Van de gemeente zelf zoals gewoonlijk geen enkele info, zelfs het mededelen van dit infomoment gebeurde in alle stilte ergens onderaan op de website van de gemeente. Schandalig vinden wij!

Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij niet alleen de petitie tegen deze turbines tekenden, maar ook een bezwaar indiende omtrent het openbaar onderzoek voor de te verlenen omgevingsvergunning. Dit laatste kan trouwens elke bezorgde burger doen op volgende website:

https://omgevingsloketpubliek.... met projectnummer 2021044629

Opgelet dit nummer verandert telkens Luminus wijzigingen aanbrengt in het dossier na een eventuele weigering van vergunning.

Mensen die graag mee protesteren maar zelf niet op de onduidelijke overheidswebsites hun weg vinden mogen zich steeds bij ons melden voor hulp, wij helpen u graag verder!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF